Despre noi

AdminCo. reprezinta o solutie moderna pentru asociatiile de proprietari, gandita sa elimine cat mai mult situatiile nedorite intampinate cu serviciile de administrare.

Scopul nostru este acela de a va oferi servicii de calitate pentru siguranta dumneavoastra, intr-o maniera profesionista, pentru noi acest lucru insemnand un pas facut pe drumul unei colaborari reciproc avantajoase.

Serviciile noastre se realizeaza in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu deciziile conducerii asociatiei de proprietari.

Transparenta online

Totodata, va informam ca lucram intr-un program specializat in contabilitatea asociatiilor de proprietari, ce permite o transparenta totala a modului de calcul al listelor si a cheltuielilor lunare, presedintele asociatiei putand sa se logheze oricand pentru a vedea stadiul in care se gaseste centralizatorul lunar.

Portofoliu

In prezent avem un portofoliu de blocuri de unde putem prezenta recomandari. Pe viitor vrem sa atingem un numar de blocuri rezonabil astfel incat sa avem timpul necesar pentru a acorda atentie problemelor din fiecare
imobil, pastrand increderea clientilor existenti si castigand-o pe a viitorilor.
 
Pe piata exista firme cu un portofoliu impresionant de blocuri care pot oferta sub un anumit pret, dar a caror implicare in problemele specifice fiecarui bloc este mai anevoioasa.