In sprijinul asociatiilor de proprietari

Societatea de administrare imobile vine in sprijinul asociatiilor de propietari, prin servicii moderne, transparente si sigure, la un raport corect calitate/pret.

In vederea garantarii calitatii serviciilor oferite, se vor incheia contracte intre compania de administrare, reprezentata de directorul general, si asociatia de proprietari, prin presedintele acesteia.

SERVICII OFERITE

Administratie Financiara

Evidenta contabila completa folosind un program performant pentru asociatii de proprietari.

Casierie

plata online prin virament bancar in urma unei instiintari primite de proprietar pe mail / direct cu cardul in platforma Avizero / incasarea cotelor de intretinere la sediul asociatiei de proprietari, in spatiul pus la dispozitie de dvs., in limita a 1h – 1.30h pe saptamana, la 2 saptamani

Administrare Tehnica

Inspectarea periodica a proprietatii comune, depistarea cauzelor eventualelor pierderi, obtinerea de oferte de la furnizori, supravegherea lucrarilor de mentenanta si reparatii.

ADMINISTRATIE FINANCIARA

Serviciile pe care le asiguram in cadrul pachetului de administrare financiara, respectiv evidenta contabila si calculul listelor de intretinere conform prevederilor legale in vigoare, se realizeaza cu ajutorul unui program informatic transparent si fara erori la care au acces atat presedintele cat si locatarii care solicita acest lucru.

Registre si documente​

Intocmirea, in forma prevazuta de legislatia in vigoare, a tuturor registrelor si documentelor financiar–contabile obligatorii si absolut necesare in contabilitatea asociatiilor de proprietari:

Intocmirea listelor lunare de plata​

Registrul Fondului de Rulment

Registrul pentru Evidenta Fondurilor Speciale

Registrul Jurnal

Registrul Inventar

Registrul de Casa

Situatia soldurilor

Intocmirea lunara a situatiei soldurilor elementelor de Activ/Pasiv si depunerea semestriala a acesteia la compartimentele acreditate din cadrul Consiliilor Locale/Primarie.

Plata furnizorilor de utilitati

Oferta noastra

In prima faza va propunem semnarea unui contract de servicii pe o perioada determinata (de 3 sau 6 luni) tocmai pentru a exista o perioada de testare si calibrare a serviciilor noastre pentru nevoile specifice asociatiei dumneavoastra.

Pentru aceste servicii oferta noastra este negociabila.

ADMINISTRATIE TEHNICA

INSPECTIE PROPRIETATEA COMUNA

Inspectarea periodica a proprietatii comune, depistarea cauzelor eventualelor pierderi, obtinerea de oferte de la furnizori, supravegherea lucrarilor de mentenanta si reparatii.

ANALIZA OFERTELOR

Supunerea spre analiza a ofertelor furnizorilor de bunuri si servicii in vederea selectarii ofertei care satisfice cerintele de pret, durata de executie si calitate. Obtinerea aprobarii comitetului executive a Asociatiei de Prorpietari.

CASIERIE

Program de incasare a cotelor de intretinere in functie de cerintele locatarilor.

Modern

  • plata online prin virament bancar in urma unei instiintari primite de proprietar pe mail
  • plata direct cu cardul in platforma Avizero

Management

Incasarea cotelor de intretinere la sediul asociatiei de proprietari, in spatiul pus la dispozitie de dvs., in limita a 1h – 1.30h pe saptamana, la 2 saptamani, sau prin OP direct in contul asociatiei de proprietari

Este esențial să ne concentrăm pe implementarea unor metode de plată noi și moderne pentru întreținere în condominii, asociații de proprietari sau companii de administrare a proprietăților. Acest lucru va aduce beneficii atât din perspectiva proprietarilor de proprietăți, cât și a furnizorilor de servicii, reducând costurile și creând o experiență mai convenabilă și mai simplă pentru toată lumea.

Metodele moderne de plată reduc timpul necesar pentru plăți și asigură o urmărire mai precisă a tuturor tranzacțiilor. În plus, aceste metode reduc nevoia de numerar fizic și prezența fizică în fața furnizorilor de servicii.

În concluzie, implementarea unor metode moderne de plată pentru întreținere poate reduce costurile și îmbunătăți experiența utilizatorului, creând astfel un echilibru între proprietarii de proprietăți și furnizorii de servicii.